- 1404/01/23 - 11:29
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zte
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم:
جلسه بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه با حضور معاون فرهنگی

این جلسه با هدف بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه انجام شد، گزارشی اجمالی از وضعیت کمی و کیفی تغذیه و بهداشت سلف سرویس مرکزی دانشگاه ارائه گردید.
در این جلسه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه عنوان کرد: تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان برای معاونت فرهنگی و دانشجویی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
شایان ذکر است که وضعیت بهداشت غذا و محیط سلف وکیفیت غذای طبخ شده، مواد اولیه غذایی، نحوه توزیع غذا و فضا و همچنین چیدمان میز وصندلیها و امکانات سالنهای غذا خوری و تجهیزات طبخ وتوزیع و سلامت غذا و سلامت کارکنان در آشپزخانه مرکزی؛ طبق "دستورالعمل بازگشایی ایمن سلف"مورد بررسی قرار گرفت.

نظر دهید