معاونت فرهنگی و دانشجویی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1404/01/23 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zte
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم:

جلسه بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه با حضور معاون فرهنگی

جلسه بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه با حضور معاون فرهنگی

این جلسه با هدف بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه انجام شد، گزارشی اجمالی از وضعیت کمی و کیفی تغذیه و بهداشت سلف سرویس مرکزی دانشگاه ارائه گردید.

در این جلسه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه عنوان کرد: تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان برای معاونت فرهنگی و دانشجویی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

شایان ذکر است که وضعیت بهداشت غذا و محیط سلف وکیفیت غذای طبخ شده، مواد اولیه غذایی، نحوه توزیع غذا و فضا و همچنین چیدمان میز وصندلی‌ها و امکانات سالن‌های غذا خوری و تجهیزات طبخ وتوزیع و سلامت غذا و سلامت کارکنان در آشپزخانه مرکزی؛ طبق "دستورالعمل بازگشایی ایمن سلف"مورد بررسی قرار گرفت.

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 3049
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید