معاونت فرهنگی و دانشجویی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

  • 1404/01/23 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 41
  • - تعداد بازدیدکننده: 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zte
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم:

جلسه بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه با حضور معاون فرهنگی

جلسه بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه با حضور معاون فرهنگی
00:00
00:00
دانلود

این جلسه با هدف بررسی مشکلات سلف سرویس دانشگاه انجام شد، گزارشی اجمالی از وضعیت کمی و کیفی تغذیه و بهداشت سلف سرویس مرکزی دانشگاه ارائه گردید.

در این جلسه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه عنوان کرد: تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان برای معاونت فرهنگی و دانشجویی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

شایان ذکر است که وضعیت بهداشت غذا و محیط سلف وکیفیت غذای طبخ شده، مواد اولیه غذایی، نحوه توزیع غذا و فضا و همچنین چیدمان میز وصندلی‌ها و امکانات سالن‌های غذا خوری و تجهیزات طبخ وتوزیع و سلامت غذا و سلامت کارکنان در آشپزخانه مرکزی؛ طبق "دستورالعمل بازگشایی ایمن سلف"مورد بررسی قرار گرفت.

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

تغذیه و بهداشت غذای دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

  • گروه خبری : اخبار معاونت
  • کد خبر : 3049
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

Close menu